Vrijgezellendag organiseren?
Maak het onvergetelijk!

Een vrijgezellendag organiseren? Dat doe je bij MultiGolf Maurik! Wij houden van het vermaken van groepen. Álle groepen. Of het nu gaat om families die wat te vieren hebben, vrienden die een weekendje weg zijn, of vrienden die in het kader van een vrijgezellendag iets leuks voor de aanstaande bruid of bruidegom willen regelen. Wij staan voor je klaar om een gedenkwaardig vrijgezellenfeest mogelijk te maken met leuke activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes.

Een vrijgezellendag vol actie, plezier en gezelligheid

MultiGolf Maurik ligt centraal in Nederland. In de prachtige Betuwe van Gelderland vind je onze locatie bij het Eiland van Maurik. Wil je een vrijgezellendag organiseren waarin activiteiten en gezelligheid hand in hand gaan? Dan zit je bij ons helemaal goed! We bieden leuke outdoor activiteiten voor jong en oud, voor sportievelingen en voor degenen die iets minder fanatiek willen meedoen. Alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee over hoe je voor jouw gezelschap een leuke dag kunt organiseren waar iedereen met veel plezier op zal terugkijken. En dan vooral natuurlijk de aanstaande bruid of de bruidegom!

Outdoor activiteiten

Bij MultiGolf Maurik kun je kiezen uit diverse golf spellen. Tijdens de spellen beleef je niet alleen een hoop lol, je hebt ook de mogelijkheid om lekker even bij te praten en gezellig samen te zijn. Wij beschikken over een professionele voetgolfbaan, een splinternieuwe minigolfbaan en achttien Putt en Pitch-holes.

Daarnaast beschikken we over een flinke vloot aan e-choppers waarmee de prachtige omgeving kan worden verkend. En, op nog geen 5 minuten bij ons vandaan is een forelvisvijver! Uiteraard zijn al deze activiteiten met elkaar te combineren en kun je de gasten ook verschillende keuzes bieden. Natuurlijk combineer je de activiteiten met lekkere hapjes en drankjes tussendoor.

Vrijgezellenfeest organiseren?

MultiGolf Maurik is laagdrempelig én betaalbaar. Hieronder vind je enkele van de populairste arrangementen voor het vieren van een vrijgezellendag, maar er zijn veel meer opties. Via het formulier kunnen jullie je wensen aangeven. Liever direct antwoord? Dan kun je ons telefonisch bereiken op 0344 – 69 12 52. Wij denken graag met jullie mee en adviseren graag over de mogelijkheden voor het betreffende gezelschap.

Offerte aanvragen voor een vrijgezellendag bij MultiGolf Maurik

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of wil je advies inwinnen over de leukste outdoor activiteiten voor een fantastische vrijgezellendag? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.