Voetgolf, Hét outdoor uitje in 2024!

Iemand moet de eerste zijn. In het geval van voetgolf in Nederland waren wij dat! En daar zijn we best trots op! Met liefst 27 holes bieden we een unieke baan waar jong en oud, ervaren en onervaren voetgolfers keer op keer plezier beleven. Voetgolf wordt steeds populairder en dat zien we terug op de baan: vanuit het hele land komen gasten bij MultiGolf Maurik voor een gezellig potje voetgolf.

Ook BN’ers gingen je voor

Je hoeft namelijk helemaal geen goede voetballer te zijn om een rondje voetgolf te spelen. Een beetje traptechniek helpt natuurlijk wel bij het neerzetten van een goede score, maar met de juiste tactiek en een beetje geluk ben je al een heel eind. Daar is onze scorelijst met BN’ers het allerbeste voorbeeld van. Want had jij verwacht dat Hakim Ziyech en Christian Eriksen – beiden bekend om hun fluwelen trap – onder andere Jan Smit en Simon Keizer voor zich moeten dulden?

Het dragen van voetbalschoenen is toegestaan

Een leuk uitje voor iedereen

Voetgolf vormt het ideale uitje voor veel vriendengroepen, een leuke activiteit bij bedrijfsfeestjes en een prachtige daginvulling voor menig sportvereniging. Dat komt door het ongedwongen karakter, waarbij plezier altijd voorop staat. Dat de baan van MultiGolf Maurik ook nog eens in een prachtige omgeving ligt maakt voetgolfen een heel ontspannende bezigheid!

Wat houdt voetgolf eigenlijk in?

In Engeland, de bakermat van het voetbal, noemen ze het Footgolf. Bij ons heet het voetgolf: een combinatie van voetbal en golf. Maar toch is het compleet anders. Het doel van alle holes – een rondje bestaat uit 18 óf voor de echte fanatiekeling uit 27 holes – is hetzelfde: zo snel mogelijk de bal in het veertig centimeter grote gat te krijgen. En zo snel mogelijk betekent in dit geval in zo min mogelijk schoten. Je start, net als bij voetbal, met een aftrap waarbij je de bal in het spel brengt. Het eindpunt van iedere trap, vormt het startpunt van de volgende.

Voetgolf voor zowel ervaren als beginnende spelers

De holes variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor voetgolf bij MultiGolf Maurik voor zowel de ervaren als de beginnende speler een uitdaging is. Dat ondervonden onder andere de spelers van Ajax, FC Utrecht en NEC. Treden jullie binnenkort in de voetsporen van al deze profvoetballers?

Kom je binnenkort voetgolfen bij MultiGolf Maurik?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en reserveringen. Natuurlijk is het samenstellen van een programma met andere outdoor activiteiten mogelijk. We adviseren je graag over een passend programma voor jouw gezelschap.