Een kinderfeestje organiseren?
Kom naar MultiGolf Maurik!

Help! Dat is bij veel mensen de eerste gedachte als één van de kinderen bijna jarig is, en er een kinderfeestje georganiseerd moet worden. De hele middag drukte in huis door rondspringende kinderen: dat is niet iets waar iedere ouder reikhalzend naar uitkijkt. Wij wel! Bij MultiGolf Maurik maakten we van honderden kinderfeesten al een groot succes, met blijvende herinneringen voor het feestvarken én zijn of haar gasten. Met alles binnen handbereik en gave activiteiten wordt het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter er eentje om nooit meer te vergeten.

Kinderfeestje buiten: een potje minigolf en voetgolf voor een onvergetelijke dag!

Bij MultiGolf Maurik bieden we tal van activiteiten voor jong en oud. Je bent bij ons aan het juiste adres voor voetgolf, Pitch en Putt-golf én minigolf. Vooral voetgolf en minigolf vormen prachtige activiteiten voor een kinderfeestje. Op onze gloednieuwe baan met achttien holes die verdeeld liggen op een terrein van 1400 m2, voert plezier altijd de boventoon. Daarbij zijn de kinderen heerlijk bezig in de buitenlucht, en gaan ze op een speelse manier de competitie met elkaar aan.

Tip! Combineer minigolf, voetgolf en het frietjes arrangement voor een dag die niet meer stuk kan!

Omgeving

MultiGolf Maurik ligt bij vakantiepark Eiland van Maurik, in het hart van de Betuwe. Deze prachtige omgeving vormt het decor van onze leuke groepsactiviteiten. Met een terras aan het water, kunnen de kinderen na afloop van hun activiteit naar hartenlust spelen op het strand. Terwijl de ouders al kijkend genieten van een bakje koffie met wat lekkers op het terras.

Arrangementen kinderfeestjes

Bij een kinder- of verjaardagsfeestje horen frietjes, toch? Wij vinden van wel! Wij hebben verschillende arrangementen waarbij kinderfeestjes gecombineerd kunnen worden met heerlijke frietjes achteraf. Zo kunnen de jarige en zijn of haar gasten direct aan tafel na afloop. Hieronder vind je de meest gekozen opties op een rij.

Kinderfeestje reserveren bij MultiGolf Maurik

Wil je een fantastisch kinderfeestje organiseren waar de kids nog lang over zullen napraten? Boek dan je kinderfeestje bij MultiGolf Maurik. We hebben diverse arrangementen voor geweldige outdoor activiteiten voor kinderen met lekkere hapjes en drankjes.

Wil je het programma van de dag of middag zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook! Via het formulier geef je eenvoudig aan welke onderdelen (minigolf en/of voetgolf) jullie willen combineren om tot een geslaagd kinderfeestje te komen. Even sparren over de mogelijkheden? Via telefoonnummer 0344 – 69 12 52 staat één van onze medewerkers je direct te woord. Een mailtje sturen kan uiteraard ook!