MultiGolf Maurik
Arrangementen Outdoor Activiteiten

Zijn jullie op zoek naar een toffe plek waar de invulling van jullie complete uitje in goede handen is? Dan is MultiGolf Maurik the place to be! Het combineren van meerdere outdoor activiteiten en het boeken van arrangementen inclusief lunch of bittergarnituur is allemaal mogelijk. Zo maken we van jullie bedrijfsuitje, teamfeest, familiereünie of vriendenweekend een gegarandeerd succes. Wat de aanleiding van jullie samenzijn ook is: bij MultiGolf Maurik zorgen we dat iedereen het naar de zin heeft, de hele dag lang!

Arrangementen samenstellen

Zowel combineren met een lunch of bittergarnituur, als het combineren van verschillende activiteiten behoort tot de mogelijkheden. Zo bepalen jullie zelf de invulling van het dagje uit. De losse activiteiten kun je hier direct online boeken en daarbij kun je ook online de ontvangst met koffie/lekkers of een bittergarnituur na afloop reserveren. Of je doet een aanvraag voor één van de bestaande arrangementen via de ‘DIT WIL IK’ button hieronder. Heb je bijzondere verzoeken of wil je de opties doorspreken met één van onze medewerkers? Dan helpen we je graag telefonisch (0344 – 69 12 52). Even mailen kan natuurlijk ook. We zijn flexibel en denken graag met je mee.

Dineren of Barbecue

Voor groepen vanaf 25 personen is er op de donderdagen en de zaterdagen de mogelijkheid om het arrangement uit te breiden met een Barbecue op onze locatie. Op andere dagen en voor kleinere groepen zijn er tal van leuke restaurantjes in de omgeving. Afhankelijk van jullie wensen hebben we hiervoor verschillende tips! Hierdoor kunnen we jullie altijd de perfecte afsluiter van een dag vertier bieden.

 

Arrangementen voor alle gezelschappen

Voor het gemak hebben we een aantal arrangementen voor jullie samengesteld waaruit je kunt kiezen. Zit er niets bij, maar ben je wél op zoek naar een invulling voor de hele dag? Er is naast deze voorbeeldarrangementen nog veel meer mogelijk. Via het contactformulier geef je zelf aan hoe jullie dag eruit gaat zien!