Bedrijfsuitje organiseren?
Ga voor Outdoor actie bij MultiGolf Maurik

Een gezellig, origineel en actief bedrijfsuitje organiseren: het is best een uitdaging om iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. Bij MultiGolf Maurik hebben we een breed scala aan outdoor activiteiten, waardoor er echt voor iedereen iets leuks te doen is! Zo organiseer je eenvoudig een bedrijfsuitje dat absoluut zal slagen en waar je collega’s nog lang over na zullen praten.

Fun voor iedereen

Midden in Gelderland, in het hart van de Betuwe, vind je MultiGolf Maurik. Met bijna twintig jaar aan ervaring in het huisvesten van onder andere personeelsfeestjes, zijn wij dé locatie voor jullie sportieve outdoor bedrijfsuitje. Gezelligheid en gastvrijheid staan bij ons altijd voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijk om je te helpen en te adviseren over de organisatie van het uitje. Zeker wanneer het om een dagprogramma gaat, kun je misschien wel wat hulp gebruiken bij de organisatie. Laat dat maar aan ons over!

We ontvangen groepen, zowel groot als klein, ongedwongen en laagdrempelig, met activiteiten die voor ieder wat wils in petto hebben. Bij grote gezelschappen is het ook mogelijk om de groep op te splitsen.

Perfecte activiteiten voor een bedrijfsuitje

Verschillende golf spellen

Eén van de belangrijkste factoren bij een bedrijfsuitje is teambuilding! En hoe kan dat nu beter dan door lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht? Onze professionele voetgolfbaan is de beste plek om je team nader tot elkaar te brengen. En anders leent onze Pitch en Putt golfbaan zich prima voor een middag vol vermaak en strijd. Of sloven jullie je liever uit op onze gloednieuwe minigolfbaan, die voor iedereen een uitdaging blijkt?

Genieten van de omgeving

Je vindt MultiGolf Maurik midden in het land, in een prachtige omgeving. Is golf niet echt jullie ding, kies dan voor een e-chopper tour door de Betuwe of voor de Escape Game. Zo is er voor elke groep een programma voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Arrangementen bedrijfsuitje

Jullie bedrijfsuitje is pas compleet als er ook een hapje en drankje klaar staat. Op onze locatie bieden we jullie een heerlijke lunch of bittergarnituur op ons terras aan het water. Voor het diner hebben we de Barbecue vervangen door de ‘Multiplank XL’.

De Multiplank XL, wat houdt dat in? Mooie grote houten planken met warme en koude hapjes, breekbrood met dips,  snackgroenten, nacho’s en puntzakken friet op tafel. Enfin, lekker 2 uur borrelen met uitgebreide variatie aan hapjes op tafel. Voldoende voor een avondmaaltijd en bij mooi weer op het terras en bij minder weer eenvoudig naar binnen te verplaatsen.

De plank is te reserveren vanaf 8 personen (€ 19,75 p.p. exclusief drankjes, april t/m oktober). Je combineert deze optie deze eenvoudig met onze bedrijfsarrangementen. De meest geboekte vind je hieronder, maar andere combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Geef via het reserveringsformulier je voorkeuren door, dan maken we samen een passend programma. Even bellen en direct overleggen kan natuurlijk ook, via 0344 – 69 12 52. Ook via mail bereik je ons eenvoudig en snel.

Bedrijfsuitje organiseren?

Wil je graag advies over welk bedrijfsuitje het beste bij jullie team past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden bij MultiGolf Maurik.