Pitch & Putt Golf bij MultiGolf Maurik

Pitch & Putt Golf – ook wel Shortgolf genoemd – staat met recht bekend als ‘het golfspel voor iedereen’! Van alle varianten lijkt het nog het meest op het echte golf. Deze geweldige activiteit is gegarandeerd een gezellig en sportief uitje voor iedereen!

Outdoor groepsactiviteit voor iedereen

Aan Pitch & Putt golf kan écht iedereen meedoen. Jong, oud, ervaren of onervaren: het maakt helemaal niets uit. Je hebt geen golfvaardigheidsbewijs of materiaal nodig om mee te mogen doen. Het is een heerlijke buitenactiviteit. Laagdrempelig en daardoor uitermate geschikt als verrassende groepsactiviteit. Probeer het eens, op onze prachtige accommodatie in Maurik!

Wat is Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf laat zich het best vergelijken met de reguliere golfvariant. Met één heel groot verschil: de holes variëren in lengtes van dertig tot zeventig meter. Daarmee zijn ze nogal wat korter dan op een gewone golfbaan. Het maakt Pitch & Putt toegankelijk voor een veel grotere groep spelers. Golfervaring is niet vereist. Na een paar eenvoudige instructies zijn jullie klaar om de baan op te gaan.

Gewone golf of Pitch & Putt golf?

De Pitch & Putt golfbanen hebben veel gelijkenissen met het gewone golf. Zo vind je op onze holes ook de bekende greens en bunkers, en speel je met hetzelfde materiaal. Al hoef je dit keer geen hele tas vol clubs mee te sjouwen, want aan twee heb je genoeg. Kledingvoorschriften kennen we ook niet, en ervaring is allesbehalve vereist. Er is bij Pitch & Putt bij MultiGolf Maurik slechts één ding écht belangrijk, en dat is dat je plezier hebt!

Golfen voor iedereen

Het gebruik van eigen materiaal is toegestaan, maar absoluut niet noodzakelijk. Je bent meer dan welkom als eenling, als kleine én als grote groep. Na een korte uitleg ga je zelfstandig aan de slag. Onze Pitch & Putt baan bestaat uit achttien holes. We begrijpen best dat je als groep misschien nog meer op de planning hebt, en daarom is het goed om te weten dat je bij ons ook op tijd kunt spelen. Of je kiest ervoor om een halve ronde – van negen holes – te lopen. Er wordt in groepjes van maximaal vier gespeeld, maar dankzij het grote aantal holes kunnen er grote groepen gelijktijdig aan de slag. Het spel is geschikt vanaf +/- 12 jaar. Voor nog jongere kinderen is onze minigolfbaan leuker om te spelen.

Een groepsactiviteit in de buitenlucht

Onze prachtige baan in het hart van de Betuwe vormt het decor van gegarandeerde gezelligheid. Want Pitch en Putt Golf is met recht de golfvariant voor iedereen. Laagdrempelig, lekker in de buitenlucht en nog sportief ook: wie houdt daar nou niet van!?