Minigolf, een leuke dag voor jong en oud.

Minigolf is één van de populairste uitjes tijdens een vakantie, familiedag of bedrijfsfeest en is sinds 2022 ook mogelijk bij MultiGolf Maurik! De baan is volledig van kunstgras en is voorzien van leuke en verrassende obstakels. Minigolf is voor alle leeftijden en gezelschappen een leuke bezigheid!

Minigolf of midgetgolf?

De achttien holes van onze minigolf-baan zijn net wat langer dan bij het traditionele midgetgolfen. Minigolf staat ook wel bekend als adventuregolf. En niet voor niets! Iedere baan is anders en vergt een andere tactische aanpak. Niet de beste golfer eindigt bovenaan het scoreformulier, maar diegene met het tactisch meesterbrein. Spannend wordt het sowieso, want voor kinderen hanteren we een andere puntentelling dan voor volwassenen. Dus papa, mama, opa, oma, maak je borst maar nat!

Kunstgras minigolfbanen, midden in de Betuwe

De achttien holes liggen verdeeld over een oppervlakte van liefst 1400 m2. Daarbij hebben we volop gebruik gemaakt van het hellende landschap. Mede daardoor is minigolf bij MultiGolf Maurik uitdagender dan ooit. Alle banen bestaan uit kunstgras, waarmee we ons onderscheiden van andere banen. Bovendien ligt MultiGolf Maurik in de prachtige Betuwe. Dit maakt de ervaring om bij ons te minigolfen extra leuk en ontspannend. Je bent er echt even tussenuit.

Interessante baan met leuke uitdagingen!

Minigolf is een toegankelijke en laagdrempelige outdoor activiteit. Soms wordt minigolf gezien als ‘eenvoudig’, maar wij durven te stellen dat je daar na een rondje bij ons, toch anders over gaat denken. Natuurlijk: het is op een aantal holes best mogelijk een hole-in-one te slaan, maar in de meeste gevallen mag je je handen dichtknijpen wanneer het je in drie of vier slagen lukt. Dankzij de strategisch geplaatste hindernissen zoals zwerfkeien, balken, ‘bunkers’ en ‘water’ is er voor iedere baan een andere optimale tactiek.

Minigolf is een ideale outdoor activiteit voor groepen

De toegankelijkheid van de minigolfbaan maakt minigolf bij MultiGolf Maurik tot een perfect uitje voor gezelschappen die flink variëren qua leeftijd. Of dat nu bedrijfsuitjes, families of sportverenigingen zijn: minigolf is voor iedereen leuk en uitdagend! Er wordt met maximaal vier personen per hole gespeeld, zodat er lekker doorgespeeld kan worden. Gemiddeld duurt het voltooien van de achttien holes iets minder dan anderhalf uur. Dus je hebt daarna nog mooi de tijd om lekker wat te eten of te drinken op ons terras aan de waterkant!

Meer informatie over minigolf arrangementen

Wil je een leuk dagje uit organiseren waar al je gasten veel plezier aan zullen beleven? Minigolf is geschikt voor jong en oud, fit en iets minder fit. Neem contact op voor meer informatie of reserveer direct.