Escape Game, interactief en hilarisch

De Escape Game is een interactieve outdoor activiteit, waarbij teams de onderlinge strijd met elkaar aangaan. Het doel is om zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulpattributen op zoek naar onder andere virtuele kluizen. Dit zijn puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden.

Je speelt dit spel op het hele gebied rondom de recreatieplas op het prachtige ‘Eiland van Maurik’. Heerlijk in de buitenlucht! Het spel is een outdoor variant op de bekende Escape Rooms. Het is uitdagend, hilarisch, vraagt om een sterk staaltje teamwork en is uitermate geschikt voor grote groepen.

Teambuilding pur sang

Het spel is 100% interactief. Ieder team – van +/- 6 personen – ontvangt een tablet met daarop een speciale app. Op de interactieve kaart van het gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

  • Tijdens het spel is de live score van alle teams te volgen op het online scorebord.
  • In de berichtenbox kunnen er hulpvaardige, misleidende of spannende berichten naar elkaar gestuurd worden.
  • Met de tablet kun je de route vinden, de camera gebruiken voor bewijsstukken en ontvang je de audio-opgaven.

Dit unieke ontsnappingsspel kan gespeeld worden door groepen vanaf 25 tot 150 personen. Samenwerken in combinatie met het competitie element maakt deze outdoor activiteit uitermate geschikt voor teambuilding!

 

Arrangement met eten

De Escape Game duurt ongeveer 2,5 uur en de prijs is € 37,50 p.p. (inclusief ontvangst met koffie/thee buffet en een zoete lekkernij). Uiteraard is het mogelijk om na afloop heerlijk bij ons te genieten van ons unieke ‘eetconcept’: de Multiplank XL. Wat houdt dat in? Mooie grote houten planken met warme en koude hapjes, breekbrood met dips,  snackgroenten, nacho’s en puntzakken friet op tafel. Voldoende voor een avondmaaltijd en bij mooi weer op het terras en bij minder weer eenvoudig naar binnen te verplaatsen.

De prijs voor de Multiplank is € 19,75 p.p. (incl. btw en excl. drankjes). Maak het compleet met een zoete lekkernijen assorti na afloop (€ 4,75 p.p.).