MultiGolf Maurik
Groepsactiviteit outdoor? Diverse opties!

Wil je een leuke groepsactiviteit organiseren? En gaat daarbij jullie voorkeur uit naar outdoor activiteiten met een hoge funfactor? Kom dan naar MultiGolf Maurik! Wanneer je een aantal van onze activiteiten combineert, of kiest voor één van onze arrangementen met een hapje en een drankje, durven wij je te garanderen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Met twintig jaar ervaring in de begeleiding van groepen, kun je jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest met een gerust hart aan ons overlaten.

Groot en klein

Bij MultiGolf Maurik is écht iedereen van harte welkom. We kunnen groepen tot wel 150 personen herbergen, maar kleine gezelschappen zijn ook van harte welkom. Ook vermaken we een zakelijke groep net zo makkelijk als een particuliere groep en een luidruchtige groep vinden we net zo gezellig als een rustig gezelschap. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres, voor een leuke groepsactiviteit of activiteitenprogramma.

Uiteenlopende opties

Voor het gemak hebben we een aantal arrangementen samengesteld waaruit jullie kunnen kiezen. Zit jullie perfecte daginvulling hier niet bij? Dan maken we graag een programma op maat. Geef op het reserveringsformulier aan welke activiteiten jullie graag willen combineren, en in welke volgorde. Liever direct contact zodat we kunnen overleggen? Eén van onze medewerkers staat je via 0344 – 69 12 52 graag te woord. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Check hier alvast de arrangementen die we voor je samenstelden!

Groepsactiviteit gevolgd door een hapje en een drankje?

Op ons prachtige terras met uitzicht over het water zit je perfect voor een klein hapje, een heerlijke lunch en natuurlijk een drankje. Wil je jullie activiteiten combineren met wat uitgebreider eten na afloop? Voor groepen vanaf 8 personen is er de mogelijkheid om het arrangement uit te breiden met de ‘Multiplank XL’. Lekker 2 uur borrelen met uitgebreide variatie aan hapjes op tafel (voldoende voor avondmaaltijd, € 19,75 p.p. excl. drankjes). De perfecte afsluiter van een dag vertier!

Na regen komt zonneschijn

Het wil nog wel eens regenen in ons mooie land. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jullie uitje in het water valt. De geplande outdoor activiteiten kunnen gewoon doorgaan. Of jullie wachten met een kopje koffie even tot een bui voorbijtrekt, óf we trekken de jassen aan en gaan gewoon de baan op! Toch geen zin om bij slecht weer de outdoor groepsactiviteit door te laten gaan? Dan hebben we onze SPELLETJESZOLDER voor jullie beschikbaar! Bordspelletjes, tafelvoetbal, sjoelen, kaarten …. in onze sfeervolle spelletjeszolder is het heerlijk vertoeven.