Familiedag voor jong en oud?
Kom naar MultiGolf Maurik.

De ingrediënten voor een geslaagde familiedag? Het moet vooral erg gezellig en sfeervol zijn, iedereen – jong en oud – moet de mogelijkheid hebben om iets actiefs te doen, er moeten lekkere hapjes en drankjes te nuttigen zijn én er moet voldoende gelegenheid zijn om rustig bij te kletsen. Bij MultiGolf Maurik is dat allemaal dik in orde!

MultiGolf Maurik is gelegen in de Betuwe en is omringd door prachtige natuur en water. Een uiterst geschikte locatie om een familiefeest te vieren! Of jullie nu met een groot of een klein gezelschap zijn, dat maakt voor ons geen verschil. We zorgen dat ieder lid van de familie, jong en oud, sportief en minder sportief, naderhand kan terugkijken op een prachtige dag.

Activiteiten voor iedereen

Lekker buiten bezig zijn, met tussendoor genoeg tijd om eens goed bij te kletsen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens het minigolfen. Op onze gloednieuwe baan met achttien holes garanderen we plezier voor iedereen. Van jong tot oud. De uitdagende baan haalt het beste in iedereen naar boven. Dat geldt ook voor Pitch en Putt golf, waarbij jullie op verschillende holes – variërend in lengtes tussen de dertig en zeventig meter – de familiebanden goed kunnen aanhalen. Een echt sportieve familie? Dan komen jullie al voetgolfend vast en zeker aan jullie trekken!

Prachtige omgeving

Gelegen in Midden-Nederland, in het hart van de Gelderse Betuwe, mogen wij iedere dag werken op één van de allermooiste plekken van ons land. Daar laten we jouw familie ook graag van genieten. We stippelden een prachtige route uit. Vol fruitgaarden, oude boerderijen en weggetjes waar je normaal niet zou komen. Jij en je familie mogen deze route afleggen op onze e-choppers, dat zijn elektrische scooters met brede banden. Iedereen met een rijbewijs mag deze besturen. Na afloop zijn jullie van harte welkom op ons terras voor een hapje en een drankje, om in alle rust bij te kletsen en na te genieten van de tocht.

Volop speelgelegenheid voor de kinderen

Die fraaie ligging is niet het enige pluspunt van MultiGolf Maurik. Onze locatie biedt naast de unieke activiteiten ook voldoende speelgelegenheid voor de jongere familieleden. Kinderen kunnen zich makkelijk vermaken op ons prachtige terrein. Maar houd ze in de gaten, want ook water is er volop!

Daarnaast zijn we er trots op dat het prijskaartje bij ons voor iedereen toegankelijk is. Ook met een kleiner budget kunnen jullie een heerlijke familiedag beleven. Plezier staat voorop, bij alles wat we doen!

Familiedag organiseren bij MultiGolf Maurik

Wil je meer informatie over het organiseren van een familiedag bij MultiGolf Maurik? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Bij de standaard arrangementen op de website kun je alvast een idee krijgen van de mogelijkheden. Maar, een familiedag is vaak maatwerk dus we denken graag met je mee! Zo zorgen we graag dat er voor de hele familie leuke dingen te doen zijn, ongeacht leeftijd of lichamelijke beperkingen. Wij maken er graag voor iedereen een fantastische dag van! Alle arrangementen zijn uit te breiden met de ‘Multiplank XL’: 2 uur lekker borrelen met een uitgebreide variatie aan hapjes op tafel (voldoende voor avondmaaltijd). De prijs voor de Multiplank is € 19,75 p.p. (excl. drankjes) en voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 14,75 p.p. (excl. drankjes).