Over MultiGolf Maurik
Outdoor activiteiten organisatie

Wij zijn Maartje en Peter Snijders, een ondernemend echtpaar en eigenaren van MultiGolf Maurik. Aangenaam!

Voor ons draait alles om buiten zijn en plezier maken! Wij zijn gek op outdoor activiteiten. Het is wat mensen samenbrengt, wat plezier en competitie brengt, en wat teams, families en andere gezelschappen doet stralen!

Wij bieden leuke activiteiten voor jong en oud en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Wij staan voor goede service en alles wat we doen is erop gericht om voor elk gezelschap een onvergetelijke dag te realiseren.

MultiGolf Maurik, voorheen ‘Pitch & Putt Maurik’ en ‘Voetgolf Maurik’

MultiGolf Maurik is de overkoepelende naam voor wat eerder bekend stond als ‘Pitch en Putt Maurik’ en ‘Voetgolf Maurik’. Nadat we in 2022 onze gloednieuwe minigolfbaan openden (maar liefst 18 holes!), kon een nieuwe naam natuurlijk niet ontbreken.

Historie

Voordat we in 2008 terugkeerden naar Veenendaal, runden we vier jaar lang een Pitch & Putt baan in Drenthe. Toen we de kans kregen om hetzelfde te doen op een prachtige locatie bij het Eiland van Maurik, hoefden we daar niet lang over na te denken!

In afwachting van de benodigde vergunning, zijn we eerst begonnen met het verhuren van solexen. In mei van 2009 ging een droom in vervulling: we openden onze eigen Pitch en Putt baan. Langzaam maar zeker bouwden we onze onderneming verder uit. Zo kwam er een professionele voetgolfbaan bij, meer horeca capaciteit, een unieke vergaderlocatie, de e-choppers én sinds 2022 een minigolfbaan.

We willen dat jij je bij ons thuis voelt

Sinds 2016 participeren we met de Escaperooms bij The Maxx in Veenendaal. In 2020 richtten we bovendien www.escapemail.nl op. Druk? We zijn in ieder geval geen stilzitters! Wij halen voldoening uit het bezorgen van een mooie dag. Door sportieve en ontspannende activiteiten te combineren met een gastvrije en gezellige horeca. Alles op informele wijze, zodat echt iedereen zich thuis voelt bij ons.

Afgelopen periode was extra uitdagend, vanwege de beperkende maatregelen in verband met de coronacrisis. Die hebben ons echter ook doen inzien welke mooie kansen Maurik ons nog steeds te bieden heeft. Waar vind je nog zoveel hectare in de frisse buitenlucht waar ruimte en afstand geen enkel probleem zijn!?

Wij zien de toekomst rooskleurig in en gaan deze vol vertrouwen tegemoet. Wat zou het leuk zijn als we jou ook eens op onze locatie mogen verwelkomen!

Tot ziens in Maurik,

Peter en Maartje Snijders, namens het hele team van toppers dat bij ons werkt!

Over MultiGolf Maurik

MultiGolf Maurik is uitgegroeid tot één van de best bezochte outdoor locaties van midden Nederland. Wij bieden unieke mogelijkheden op het gebied van teambuilding, bedrijfsuitjes, kinder- en vrijgezellenfeesten. Daarbij bieden we groepen tot maar liefst 150 personen een gezellige locatie waar iedereen naar hartenlust plezier kan hebben.

Onze outdoor activiteiten zijn:

  • Voetgolf
  • Minigolf
  • Pitch & Putt Golf
  • E-chopper tours door de Betuwe