E-chopper huren voor een groepsuitje? Kom naar MultiGolf Maurik!

Ben je geen golf-fan, maar ben je wél op zoek naar een leuke activiteit die je buiten kunt doen? Kies dan voor het huren van e-choppers. Dit is de ideale manier om de prachtige omgeving rondom MultiGolf Maurik te verkennen. Onze e-choppers staan startklaar op je te wachten op het terrein van MultiGolf Maurik. Een fantastische route leidt jullie vervolgens dwars door de Betuwe, waarbij je na iedere bocht weer verrast wordt door de schoonheid van Gelderland.

Nieuw dit jaar is de E-chopper Rally. De rally werkt met een app op de telefoon. Je wordt constant uitgedaagd het volgende waypoint te bereiken door goed te navigeren. Je leert wat van de omgeving en geniet van een competitieve tocht door de uitdagende en leuke opdrachten.

Je kunt de rally boeken vanaf 2 personen.

E-chopper huren vanaf 16 jaar

E-choppers zijn elektrische lowriders met dikke banden, die snelheden tot zo’n 28 kilometer per uur halen. Je kunt bij ons e-choppers huren als je in het bezit bent van een (scooter)rijbewijs. Naast onze choppers beschikken we ook over twee kickbikes en 1 fatbike. Hiervoor is een rijbewijs niet verplicht, maar moet je wel voldoen aan de minimumleeftijd van zestien jaar. Sinds 2022 geldt er voor de e-choppers een helmplicht. Maar, ook dat is bij ons een feestje want we hebben hele leuke;-)

Duozitter

Wil je graag iemand achterop nemen? We hebben enkele choppers waarbij dat mag. Het is wel aan voorwaarden gebonden: de minimale leeftijd van de bijrijder is 6 jaar en het gewicht van beide opzittenden samen is max 150 kg. Verder is de maximale lengte van de bijrijder +/- 165 cm. Vergeet niet bij de reservering te vermelden dat je een duozitter wilt. Er geldt een toeslag van € 10,-.

E-chopper tour door de Betuwe

Wij sturen je op onze choppers niet zomaar lukraak op pad. Met onze zorgvuldig uitgestippelde route (ca. 2 uur) weet je namelijk zeker dat je op de allermooiste plekjes komt. Van fruitboomgaarden tot mooie boerderijen en straatjes waar je anders aan voorbij was gereden: al het moois van de Betuwe komt voorbij!

Een ritje op de e-chopper brengt je over de dijk en langs prachtige dorpjes als Eck en Wiel, Maurik, Ingen, Lienden en Ommeren. Via de routerol op het stuur is het eenvoudig navigeren door het mooie landschap.

Enkele praktische weetjes over e-chopper huren:

  • Om op een e-chopper te rijden is het in Nederland wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs of brommercertificaat.
  • Mede daarom vragen je om vooraf een huurovereenkomst te ondertekenen.
  • In geval van pech kun je ons altijd bellen en komen we direct naar je toe.
  • Ouder dan zestien maar nog geen rijbewijs? Geen probleem! Onze twee kickbikes staan klaar om gestart te worden.
  • De door ons uitgestippelde tocht duurt plusminus twee uur.
  • Je navigeert eenvoudig via een routerol op het stuur. Je telefoon kan worden vastgeklikt in een houder op het stuur.
  • Al onze elektrische voertuigen zijn WA verzekerd.
  • Het is helaas niet toegestaan om iemand achterop mee te nemen, tenzij je de DUOzitter reserveert (€ 10,- toeslag).

 

Meer informatie over het huren van e-choppers?

Zoek je een leuke groepsactiviteit? De wind door je haren en gáán met die e-scooter!

Een tour op de e-choppers zorgt gegarandeerd voor een leuke, ontspannende dag! Wil je meer informatie over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op.

Het is bij MultiGolf Maurik mogelijk activiteiten met elkaar te combineren. Kies er bijvoorbeeld voor om een e-chopper te huren, in combinatie met één van onze golf spellen!