Een vergaderlocatie met outdoor activiteiten?
MultiGolf Maurik.

MultiGolf Maurik is een outdoor activiteiten- en vergaderlocatie gelegen in Gelderland, in het hart van de Betuwe. Mede dankzij de centrale ligging, de uitstekende faciliteiten én de mogelijkheid om na een inspannende vergadering te ontspannen met één van onze activiteiten, maakt MultiGolf Maurik tot een populaire plek voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Vergaderlocatie in stijl

In de sfeervolle en ruim opgezette bovenzaal in het hoofdgebouw ontbreekt het jullie tijdens een vergadering aan niets. De ruimte is standaard voorzien van een scherm, een beamer en een flipover, zodat de gewenste handvatten voor een presentatie in ieder geval aanwezig zijn. Ons terrein biedt daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid en de vergadering kan perfect gecombineerd worden met een lunch of borrel op het terras of in de Umbrellabar. Natuurlijk verzorgen wij tijdens de vergadering voor voldoende koffie, thee en water.

Combineren met actie!

Na inspanning komt ontspanning. Ook wat dat betreft ben je bij ons op de juiste plek. Speel na de vergadering of bijeenkomst een rondje Voetgolf of Minigolf om de zinnen te verzetten en in een ongedwongen sfeer na te praten. Of oefen aan jullie swing tijdens het lopen van de achttien holes Pitch en Putt Golf. Willen jullie meer zien van de prachtige omgeving? Ook dat is mogelijk. Op onze e-choppers rijden jullie langs de allermooiste plekjes in de omgeving en zie je de Betuwe zoals je deze nog nooit zag. We maken voor jouw gezelschap graag een voorstel op maat, waarbij de vergadering wordt gecombineerd met één van deze activiteiten.

Voordelen van onze vergaderlocatie op een rij

Benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden? Vul gerust het formulier in en laat daarin weten wat jullie wensen zijn. Liever direct antwoord? We zijn telefonisch bereikbaar op 0344 – 69 12 52. Mailen kan natuurlijk ook.

Vergaderen op de vergaderlocatie van MultiGolf Maurik:

  • Je combineert de vergadering met een actieve – en toch ontspannende – activiteit.
  • Bij MultiGolf Maurik werken supergastvrije medewerkers.
  • Op een prachtige locatie in Nederland met uitzicht over het water.
  • Gegarandeerd een goede prijs- kwaliteitverhouding.
  • We liggen centraal in het land.

Stel zelf jullie programma samen

De wensen van vergadergroepen zijn divers en de mogelijkheden zijn groot dus graag maken we een programma op maat voor elke vergadergroep. Hierbij wel alvast een voorbeeld van hoe de dag er zou kunnen zien:

Voorbeeld vergaderarrangement
09.00 uur – Ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernij
09.30 uur – Vergaderen in onze sfeervolle vergaderruimte
13.00 uur – Uitgebreide lunch met soep, diverse broodjes en warme snack
14.00 uur – Uitwaaien tijdens 1 van onze golfactiviteiten
16.00 uur – Borrelen met bittergarnituur

Prijs: op aanvraag

Op donderdagen kan het arrangement worden uitgebreid met een Barbecue op onze locatie (vanaf 25 personen)

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag je offerte aan bij MultiGolf Maurik. Dé vergaderlocatie waar je leuke outdoor activiteiten en teambuilding kunt combineren met vergaderen.