MultiGolf Maurik
Voetbaluitje

Voetgolf wordt steeds populairder. Logisch ook, want het biedt alles wat je zoekt in een actief uitje: gezelligheid, competitie en FUN! Het wordt helemaal leuk als je voetgolf speelt op een absolute toplocatie zoals MultiGolf Maurik. Onze voetgolfbaan is erg in trek bij veel voetbalteams, bedrijven, verenigingen én sportieve families! Ook een aantal profvoetballers toonden hun skills bij MultiGolf Maurik. We hielden al hun scores bij, zodat jullie je tijdens een voetbaluitje kunnen meten aan jullie idolen zoals Jan Vertonghen en Daley Blind!

Voetbaluitje, ideaal voor teams

Toen we in 2010 onze voetgolfbaan openden, waren we de eerste in Nederland. Sinds die tijd weten zowel professionele clubs als amateurclubs ons te vinden wanneer ze op zoek zijn naar een origineel en actief dagje uit. Veel clubs hebben er zelfs een jaarlijks terugkerend teamuitje van gemaakt. Waarom? Omdat voetgolf gewoon hartstikke leuk en uitdagend is natuurlijk! Ook wanneer je niet gezegend bent met het talent van Messi of Ronaldo. Je hoeft namelijk helemaal geen goede voetballer te zijn om een rondje voetgolf te spelen. Met maar liefst 27 holes is voetgolf bij MultiGolf Maurik voor iedereen uitdagend. Daar kwamen onder andere de selecties van Ajax, FC Utrecht, FC Twente en NEC Nijmegen al achter.

Jan Smit

Een verfijnde traptechniek is zeker een voordeel wanneer je jouw teamgenoten tijdens jullie voetbaluitje de baas wilt zijn, maar ook met de juiste tactiek kun je het ver schoppen. In ons clubhuis hangt een lijst met de scores die beroemde voetballers en andere BN’ers wisten te noteren op onze voetgolfbaan. Een aantal van de scores zal je daarbij verbazen. Want toppers als Hakim Ziyech en Christian Eriksen scoorden aanmerkelijk minder dan de Volendamse zangers Jan Smit en Simon Keizer. Lopen er bij jullie ook voetballers rond die het beter kunnen dan deze wereldtoppers?

Voetgolf arrangementen

Ben je voor jouw bedrijf of club op zoek naar de perfecte invulling van jullie teamuitje? Dan zijn onze voetgolfarrangementen net wat voor jullie! Daarbij krijg je de mogelijkheid om jullie voetbaluitje te combineren met bijvoorbeeld broodjes, bittergarnituur of patatjes. Ook is voetgolfen naar wens te combineren met één van de andere activiteiten van MultiGolf Maurik. Kijk eens bij onze arrangementen of neem voor meer informatie en reserveren contact met ons op. Wij helpen je graag om je teamuitje zó in te richten dat iedereen een onvergetelijke dag zal beleven!