Een leuk outdoor uitje organiseren?
Kom naar MultiGolf Maurik!

Bij MultiGolf Maurik bieden we diverse leuke outdoor uitjes voor iedereen. Bij ons kun je Voetgolfen, Minigolfen en Pitch en Putt-golfen. De allerleukste activiteiten op golfgebied dus, op een prachtig terrein. En dat niet alleen: wij vormen met onze e-Choppers ook het startpunt van de allermooiste routes door de Betuwe. En last but not least bieden we de Escape Game, teambuilding pur sang. Het zorgt voor een gevarieerd aanbod aan outdoor activiteiten voor jong en oud.

  • Gezelligheid en plezier staan voorop bij MultiGolf Maurik.
  • Leuke activiteiten voor koppels, kleine groepjes en voor grote groepen tot 150 personen.
  • Outdoor uitje voor jong en oud, voor iedereen een onvergetelijke dag!

Alle outdoor uitjes bij MultiGolf Maurik

Pitch en Putt Golf

Het is als écht golfen, maar dan voor iedereen: Pitch en Putt. Op holes in een prachtige omgeving, variërend van dertig tot zeventig meter, is Pitch en Putt – ook wel bekend als shortgolf – een zeer gangbare variant van het ‘echte’ golf. Na een korte uitleg kun je aan de slag. Superleuk én bijzonder!

Voetgolf

Wat hebben Dennis Bergkamp, Jan Smit en Christian Eriksen met elkaar gemeen? Inderdaad, ze zijn allemaal beroemd en een kei in hun vak. Een andere overeenkomst is dat ze allemaal kwamen voetgolfen bij MultiGolf Maurik! We hielden hun scores bij, zodat jij je kunt meten aan jouw idolen.

Voetgolf vormt de ultieme combinatie tussen voetbal en golf en is mede daarom zeer in trek. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, waarbij het plezier altijd de boventoon blijft voeren. Een activiteit die van ieder bedrijfsuitje, vriendenweekend of verenigingsdag een onvergetelijke maakt!

Minigolf

Wij kennen niemand die niet gek is van minigolf. En terecht! Het is laagdrempelig en gegarandeerd amusant voor zowel jong als oud. Het leent zich daarom bij uitstek voor groepen die qua leeftijd en samenstelling divers zijn. Bij Multigolf Maurik openden we in 2022 liefst achttien gloednieuwe holes!

E-chopper rijden

MultiGolf Maurik is de ideale plek voor een dagje uit met het gezin, een stel vrienden of collega’s. Onze locatie is midden in de Betuwe en de regio is meer dan bezienswaardig te noemen. Houd je van de natuur, de wind door je haren en de zon op je gezicht? Stap dan op een van onze e-choppers en ga een eindje touren.

Outdoor activiteiten combineren

Natuurlijk is het mogelijk om ons gevarieerde aanbod te combineren. Stel zelf je programma samen of geef jouw gasten een keuze in welke onderdelen zij graag willen doen tijdens het outdoor uitje. Ook bieden we diverse arrangementen met ontvangst, lunch en borrel. Onze horecagelegenheid, met prachtig uitzicht over het water, vormt daar de perfecte uitvalsbasis voor.

Een dagje uit bij MultiGolf Maurik:

  • Terras met uitzicht over het water
  • Ligging bij recreatieplas het Eiland van Maurik
  • Gratis gebruik van Jeu de Boules baan
  • Combinatie met onze escape rooms in Veenendaal is mogelijk
  • Gratis parkeergelegenheid

Op zoek naar een onvergetelijk outdoor uitje en een leuke dag voor iedereen?

Reserveer nu of neem contact op voor meer informatie over onze arrangementen.