Wat is Voetgolf / Footgolf?

Voetgolf / Footgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan (óf 27 holes als je ze allemaal wilt spelen). Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. De hole is een gat in de grond van 40 cm diameter.

Je mag bij ons voetbalschoenen aan dus neem ze mee!!

Voetgolf, Footgolf, Voetbalgolf… ‘voetballen op een compleet andere manier beleven’ dát is wat Voetgolf is! De Voetgolfbaan in Maurik was de 1e permanente voetgolfbaan in Nederland. Inmiddels zijn er meerdere soortgelijke initaitieven, maar de baan in Maurik is de enige baan met 27 unieke holes. Verschillende eredivieclubs zijn inmiddels op onze baan geweest dus je kunt je score vergelijken met die van spelers van o.a. AJAX, FC Utrecht en NEC.

Bekijk onze reviews

Voetgolf of Footgolf

Voetgolf wordt ook wel Footgolf genoemd. Het concept van beide activiteiten komt grotendeels overeen. Footgolf wordt vaker gespeeld op een grote golfbaan die dan speciaal voor de gelegenheid wordt aangepast voor Footgolf. Maar, let goed op want de kwaliteit en moeilijkheidsfactor van de verschillende Voetgolf- en footgolfbanen verschilt enorm. De baan in Maurik staat bekend om de grote diversiteit en lengteverschillen van de holes. Getuige de grote lijst BN-ers / selectieteams die bij ons zijn geweest, is Maurik ‘The place to be’ als het om Voetgolf gaat;-)

Nieuw in Nederland, sportief, gezellig, hillarisch, iedereen kan meedoen…dát is voetgolf! Nog een groepsuitje te organiseren? Twijfel niet langer en kom voetgolfen op onze 27 holes baan bij het Eiland van Maurik (Betuwe).

Waarom is voetgolf in Maurik hét ultieme groepsuitje?

  • Iedereen kan aan de activiteit meedoen
  • Betaalbaar
  • Gezellige horeca
  • Complete arrangementen met eten/drinken
  • Midden­Nederland
  • Mooie omgeving

Ook andere activeiten op dezelfde locatie: Minigolf, Pitch&Putt Golf en e-Chopper rijden.

Kom je binnenkort voetgolfen bij MultiGolf Maurik?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en reserveringen. Natuurlijk is het samenstellen van een programma met andere outdoor activiteiten mogelijk. We adviseren je graag over een passend programma voor jouw gezelschap.