MultiGolf Maurik
Arrangementen Outdoor Activiteiten

‘Zijn jullie op zoek naar een toffe plek waar de invulling van jullie complete uitje in goede handen is? Dan is MultiGolf Maurik the place to be! Het combineren van meerdere outdoor activiteiten en het boeken van arrangementen inclusief lunch, bittergarnituur of diner is allemaal mogelijk. Zo maken we van jullie bedrijfsuitje, teamfeest, familiereünie of vriendenweekend een gegarandeerd succes. Wat de aanleiding van jullie samenzijn ook is: bij MultiGolf Maurik zorgen we dat iedereen het naar de zin heeft, de hele dag lang!

Arrangementen samenstellen

Zowel combineren met een lunch of bittergarnituur, als het combineren van verschillende activiteiten behoort tot de mogelijkheden. Zo bepalen jullie zelf de invulling van het dagje uit. De losse activiteiten kun je hier direct online boeken en daarbij kun je ook online de ontvangst met koffie/lekkers of een bittergarnituur na afloop reserveren. Of je doet een aanvraag voor één van de bestaande arrangementen via de ‘DIT WIL IK’ button hieronder. Heb je bijzondere verzoeken of wil je de opties doorspreken met één van onze medewerkers? Dan helpen we je graag telefonisch (0344 – 69 12 52). Even mailen kan natuurlijk ook. We zijn flexibel en denken graag met je mee.

Eetmogelijkheden

Voor het diner hebben we de Barbecue vervangen voor de ‘Multiplank XL’. Een budget vriendelijk concept dat helemaal past in de huidige tijd. Activiteiten en lekkere hapjes oftewel ‘BELEVEN EN GENIETEN IN MAURIK’!

De Multiplank XL, wat houdt dat in? Mooie grote houten planken met warme en koude hapjes, breekbrood met dips,  snackgroenten, nacho’s en puntzakken friet op tafel. Enfin, lekker 2 uur borrelen met uitgebreide variatie aan hapjes op tafel. Voldoende voor een avondmaaltijd en bij mooi weer op het terras en bij minder weer eenvoudig naar binnen te verplaatsen.

De plank is te reserveren vanaf 8 personen (april t/m oktober). Wil je een bestaand arrangement uitbreiden met de Multiplank XL dan kun je dat eenvoudig bij de opmerkingen vermelden. De prijs voor de Multiplank is € 19,75 p.p. (incl. btw en excl. drankjes). Maak het compleet met een zoete lekkernijen assorti na afloop (€ 4,75 p.p.). Drankjes kunnen op nacalculatie op met drankafkoop. Dat is € 18,50 p.p. voor 2 uur onbeperkt tapbier, 0.0, fris, wijn en warme dranken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat de hapjesplank XL toch niet helemaal bij jullie wensen past. Niet getreurd want in de directe omgeving van ons bedrijf (3-5 minuten) zijn 3 andere eetlocaties waar je ook perfect terecht kan voor het diner:

Brasserie “aan de vijver” (BBQ, 3 gangen diner of buffet)
Pannenkoekenhuis “de Waterspiegel” (pannenkoeken en eenvoudige andere gerechten)
Heerlijkheid Eck en Wiel (vanaf 25 personen, Diner a la carte en BBQ)

Arrangementen voor alle gezelschappen

Voor het gemak hebben we een aantal arrangementen voor jullie samengesteld waaruit je kunt kiezen. Voldoet het niet helemaal aan je wensen, maar ben je wél op zoek naar een invulling voor een leuke dag? Er is naast deze voorbeeldarrangementen nog veel meer mogelijk. Via het contactformulier geef je zelf aan hoe jullie dag eruit gaat zien!